A barlang lakói

Peti

Amikor átbeszéltük, kiről mit írjunk a honlapra, akkor Petiből elég nehéz volt kihúzni a dolgokat. Nem a szavak embere. Amit tudunk róla, hogy 14 éves kora óta gitározik, 16 évesen kezdett turnézni zenekarokkal mint gitártechnikus. Ezeket felsorolni is nehéz, közülök pár: Pokolgép, Jamie Winchester & Hrutka Róbert, Rúzsa Magdi, Kálloy Molnár Péter, Kozma Orsi.
Ákosnak és Madarász Gábornak állandó gitártechnikusa, velük minden fellépésen ott van. Sokat szerepel Ákossal a színpadon, ő az a kócos srác aki tréfát nem ismerve teszi a zenészek nyakába a gitárt. Nem mellesleg az idei Karcolatok koncerten megtelt a színpad gyönyörű új Ibanez gitárokkal... De térjünk vissza a bemutatkozásra.
Peti a Zeneművészeti Egyetem Hangszerészképző Iskoláját végezte el, foglalkozik hangosítással és stúdiózással, többek között hangmesteri képesítéssel is rendelkezik. Szabadidejében amikor dolgozik (mindig dolgozik, munkamániás) Szakos Krisztián stúdiójában (Gattaca Stúdió) szokott sessionokat gitározni.
Amikor hobbijának, tehát a zenélésnek él, akkor találkozhattok vele az SP illetve a Kényes Foltok (Dáviddal együtt) koncertjein. Illetve már csak az SP-nél, a Kényes Foltok hamarosan a búcsúkoncertjére készül :(
 

Guszti

GusztiCsapatunk legfiatalabb tagja Guszti, aki már a rendszerváltás/változás után látta meg a napvilágot. 12 évesen úgy döntött, hogy a rock 'n' roll lesz az élete. Innentől kezdve hanyagolván iskolai tanulmányait a hangszereknek élt. Persze ez nem igaz, kítűnő érettségije után a Zeneművészeti Egyetem Hangszerészképző Iskolájában találta magát, amit 3+1 év (amiből a +1 igaziból "nulladik" év volt a Vintage '52 hangszervízben) alatt végzett el. Mondanunk sem kell, hogy Guszti nem csak a legjóképűbb munkatárs, hanem egy eminens is. A hangszerészképzőt is ötösre végezte el, nem csoda, hogy egyből a Barlangban találta magát. Szabadidejében is dolgozik, az elmúlt években megfordult a Pokolgép stábjában és Rúzsa Magdinál amikor Petit helyettesíti. Egyébként közreműködött olyan nagy nevű zenekarok magyarországi fellépésénél mint a Europe, Cool and the Gangs, Earth, Wind & Fire, Al Di Meola, Korn, és még sorolhatnánk.
 

András

AndrasEgy igazi őskövület. Amikor még fiatal volt és bohó az Üllői úti Hangszerműhelyben tanulta a szakma csínját-bínját, megfordult az Accord zenegalériában, majd pár év szabadúszó hangszerészkedés után kikötött a Barlangban.
Szakértelmével végigkísérte a Barlangot, majdnem megalakulása óta. 1992 óta rendszeresen megfordult a boltban segíteni, majd 2001-től a hely elválaszthatatlan részévé vált. Itt kel és fekszik. Családi életet nem él.
Dehogynem él, csak próbálunk egy kis színt vinni a bemutatkozások egyhangú forgatagába, hogy ne mindenkinél kizárólag azt kelljen leírni, hogy vérprofi és szívvel lélekkel csinálja azt amit szeret.
 

Dávid


DavidDávid tanítja a Barlangba tévedő nebulókat kik már gyermekként elhatározták, hogy a rock 'n' roll lesz az életük. Bár múltját tekintve ez nehezen hihető (10 évet gitározott a Pokolgép zenekarral), de minden műfajban otthon van, legyen az rock, blues vagy klasszikus. Tanulmányait a Nádasdy Kálmán Művészeti Iskola klasszikus-gitár szakán kezdte, majd jött a Pokolgép és a heavy metal. Jelenleg a Helland zenekarban játszik. Többet nem tudunk róla mondani. Kérem kapcsolja ki a kamerát.
 

Geri

Nem ért a gitárokhoz. Semmi köze az egészhez. Egy kocka. A megújult weblap megálmodója, készítője, buherátora. Szakmáját tekintve villamosmérnök, azonban inkább a webes technológiák hozzák lázba. Ha valami nem működik az oldalon, átláthatatlan, érthetetlen, akkor őt szídhatjátok.
Ha jó a szolgáltatás, frankók a hangszerek, kedves a kiszolgálás akkor az a csapat többi tagjának érdeme.
 
Hát ők lennének a barlanglakók. Tovább nem is rabolnánk az idődet, ha idáig eljutottál, kellemes nézelődést az oldalunkon. 
 
Ja igen, és mégvalami, a facebook likeokat nagyon szeretjük, likeoljatok bátran ;)
 
 
 

Pub Crawl Budapest

Na igen ennek itt semmi köze az előzőkhöz. Megkértek rá hogy valahova kitegyük, hát ide került. Tehát: Pub Crawl Budapest, megtalálható: Budapest, Oktogon 1, 1066, telefon: +36707711775. Ennyi. Ja igen, email cím: info@allnightcrash.com. És itt egy térkép: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1H63ghrEZdfONVKQhj3JqOXZozxCgnRv5&ll=47.50529216889265%2C19.061828450000007&z=15. Tényleg ennyi. Kocsmatúra. Puff.